Usluge

Aerodromski transfer

avio-trasferAko dolazite na aerodrom Beograd (airport Nikola Tesla) vozač će Vas licno dočekati sa vidno istaknutim natpisom sa Vašim imenom. Takodje možemo sačekati nekog umesto Vas i dovesti na zadatu adresu.Vaše je samo da rezervišete, javite detalje leta (vreme, broj leta)a mi ćemo pratiti informacije kad avion sleće i ljubazno Vas dočekati. Tokom voznje do Vaše odrednice možete dobiti sve informacije od  značaja za posetioce.

Poslovni taxi servis

poslovni taxiPoslovni taxi servis, je posebno kreirana usluga prevoza za firme i pojedince koje imaju portrebu za stalnim ili povremenim uslugama. Zbog sve veceg broja dolazaka poslovnih ljudi u Srbiju uocili smo potrebu za unapredjenjem usluga taxi prevoza. Ukoliko imate dan ispunjen poslovnim sastancima i problem vam je prevoz kroz gradsku guzvu pozovite nas. Imaćete uslugu cekanja za vreme sastanaka, a kako stici sa jednog na drugo mesto prepustite profesionalnom vozaču.

Razgledanje Beograd

beogradUpoznajte Beograd krstareći njegovim gradskim ulicama i uživajte u interesantnoj priči vozača o istoriji, arhikteturi i životu Beogradjana
 
 

 
 

Razgledanje Srbije

manasijaObilazak sa profesionalnim vozačem je najbolji način da za kratko vreme istrazite najlepša turistička bogatstva Srbije.
 
 

 

Venčanja

vencanjaBlack Limo Belgrade učiniće da prevoz mladenaca u atraktivnom vozilu, okićenom po Vašem izboru bude nezaboravan.